avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... carte tehnica bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

carte tehnica bloc

Pentru asociatia blocului am nevoie de cartea tehnica a blocului(sector 4).Am aflat ca adresa este str.11 Iunie 45.tel 0213356204.Azi am sunat toata ziua dar raspunde robotul.Mai stiti si alt telefon?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:51, 31 Iulie 2012
In raport de vechimea imobilului ,cartea tehnica a acestuia,o puteti obtine fie direct de la constructor, fie de la institutul de proiectari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea tehnica a blocului de locuinte dragugh dragugh Buna ziua, Blocul in care locuiesc si care a fost construit in anul 1975, in Bucuresti sos.Mihai Bravu nr.1, sector 2, nu are carte tehnica. Sunt interesat ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de cartea tehhnica a unui bloc construit în 1972. ... Cornelissa Cornelissa Am nevoie de Cartea Tehhnica a unui bloc construit în 1972. Asociația nu o mai are sau nu integral. De la Primăria de sector m-au trimis la niște numere de ... (vezi toată discuția)
Proiect instalatii sanitare Almaris Almaris As avea rugamintea sa ma indrumati in cazul in care ati facut demersuri pentru obtinerea proiectului de instalatii sanitare ale imobililului(blocului) unde ar ... (vezi toată discuția)