avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am nevoie de Cartea Tehhnica a unui bloc construit în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am nevoie de Cartea Tehhnica a unui bloc construit în 1972. ...

Am nevoie de Cartea Tehhnica a unui bloc construit în 1972. Asociația nu o mai are sau nu integral. De la Primăria de sector m-au trimis la niște numere de tel care nici nu mai sunt bune. De pe Avocatnet am inteles ca normal ar ttebui sa o pot gadi in arhivele A.F.I. De la A.F.I mu-au spus ca nu au acesta carte tehnica și ca se poate obține reconstituirea de la Proiect București . Totusi, unde e exemplarul din Cartea Tehnica ce ar fi trebuit sa existe obligatoriu (cf legislației în construcții din toate timpurile, din cate stiu) la Primărie....??
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:56, 27 Octombrie 2022
Incercati la institutul de sistematizare si proiectari de la piata Amzei ,sector 1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte tehnica a imobilului Mandache Mihaela Mandache Mihaela Buna ziua! De unde pot lua cartea tehnica a unui imobil(casa), preluat in anul 1989 si demolat? Am nevoie rapid de acest document si nu stiu unde si cui sa ma ... (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a constructiei carmen_i carmen_i Buna ziua Sint presedinte la o asociatie de proprietari a unui bloc construit in 2009 iar constructorul nu vrea sa ne dea cartea tehnica. Stim ca l-am putea ... (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a blocului de locuinte dragugh dragugh Buna ziua, Blocul in care locuiesc si care a fost construit in anul 1975, in Bucuresti sos.Mihai Bravu nr.1, sector 2, nu are carte tehnica. Sunt interesat ... (vezi toată discuția)