avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Carte tehnica a imobilului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Carte tehnica a imobilului

Buna ziua! De unde pot lua cartea tehnica a unui imobil(casa), preluat in anul 1989 si demolat? Am nevoie rapid de acest document si nu stiu unde si cui sa ma adresez! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mandache Mihaela , utilizator 17:00, 28 August 2017

In ce localitate a fost construit imobilul?
Daca este vorba despre municipiul Bucuresti,puteti solicita documentul la serviciul urbanism din primarie sau eventual la institutul de proiectari tehnice de la Piata Amzei
ynocentta a scris:

Daca este vorba despre municipiul Bucuresti,puteti solicita documentul la serviciul urbanism din primarie sau eventual la institutul de proiectari tehnice de la Piata Amzei

Mandache Mihaela a scris:

ynocentta a scris:

In localitatea Craiova. Serviciul urbanism al primariei nu detine acest document.

A

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partile comune la bloc. Gabriel Murica Gabriel Murica Buna ziua. Am o \"disputa\" cu un vecin referitor la partile comune ale instalatiilor din bloc. Cladirea a fost construita prin 1958 si din pacate nu mai ... (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a blocului de locuinte dragugh dragugh Buna ziua, Blocul in care locuiesc si care a fost construit in anul 1975, in Bucuresti sos.Mihai Bravu nr.1, sector 2, nu are carte tehnica. Sunt interesat ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de cartea tehhnica a unui bloc construit în 1972. ... Cornelissa Cornelissa Am nevoie de Cartea Tehhnica a unui bloc construit în 1972. Asociația nu o mai are sau nu integral. De la Primăria de sector m-au trimis la niște numere de ... (vezi toată discuția)