avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... EXPIRARE C.I.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

EXPIRARE C.I.

Buna ziua,

Astazi am fost la evidenta populatiei pentru inlocuirea cartii de identitate si mi s-a cerut sa aduc pe langa documentele obligatorii si certificat fiscal al spatiului unde locuiesc.
Eu sunt proprietarul si detin acest apartament in urma unui credit ipotecar ce va avea scadenta peste 15 ani.Va rog sa-mi spuneti de unde se ridica documentul solicitat si care este scopul cererii lui deoarece eu nu-l regasesc pe lista documentelor necesare schimbarii C.I. Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:07, 31 Iulie 2012
de la administratia financiara , acolo il solicitati si il primiti pe loc.
E prima data cand aud ca aveti nevoie de certificat fiscal, v-au dat si o explicatie ? intreb pt ca banuiesc ca sunt afisate pe pereti ce acte va sunt necesare pt CI iar daca va solicita acte in plus, ar trebui sa zica de ce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire domiciliu intr-un spatiu cu destinatie "spatiu comercial" bciprian82 bciprian82 Buna ziua. Doresc sa ma informez cu privire la o situatie mai speciala... In curand imi va expira buletinul. Adresa care inscrisa acum pe cartea mea de ... (vezi toată discuția)
Acte anl Alinalis Alinalis Buna ziua, Vreau sa-mi intocmesc dosarul pentru obtinerea unei locuinte ANL si am o nelamurire in privinta actelor necesare. \\"4. copie dupa contractul ... (vezi toată discuția)
Despre obtinere de c.i cand propietarul este decedat victor0744 victor0744 Am urmatoarea problema-Tatal meu este decedat iar mie mi-a expirat C.I. Am facut rost de lista cu actele necesare dar am o problema si anume Contractul casei ... (vezi toată discuția)