avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... balcon fara declararea lui.
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

balcon fara declararea lui.

Buna ziua. In anul 2004 am cumparat un apartament la parter.In aceelasi an am demarat lucrarile pentru constructia unui balcon , avand toate autoriyatile necesare pentru demararea lucrari.Am finalizat lucrarea dar fara sa stim nu am fost sa il declaram.Acum la momentul oportun vrem sa vindem acest apartament si cel caruia il vindem ne solicita cadastru la zi, adica si cu balcon.
Ce putem face noi acum in momentul de fata pentru a obtine cat mai repede acest cadastru la zi.Domnilor le solicita banca aceste acte pentru a le oferi imprumutul.Ce este de facut cat mai curand posibil pentru ca sa nu impedicam aceste persoane mai ales ca ei ne-au dat un avans pentru a fi sigur ca il cumpara.
Va rog frumos ajutatima ,care sunt etapele de parcurs si daca se percep amenzi.
Cel mai recent răspuns: ContSters143789 , utilizator 13:56, 3 August 2012
Multumesc mult celor care mi-au raspuns.Un sfarsit de saptamana linistit va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafata utila reala mai mica cosvad cosvad Buna ziua Am cumparat un apartament de 50 mp suprafata utila trecuta in cadastru de la un dezvoltator. Am cerut o expertiza cadastrala si au masurat 48 mp ... (vezi toată discuția)
Modificare releveu garsoniera, pentru vanzare maneki maneki Buna seara, Doresc sa cumpar o garsoniera prin \"prima casa\" insa am intampinat un obstacol la evaluare. Garsoniera a fost modificata, la modul ca s-a ... (vezi toată discuția)
Autorizatie modificare apartament ulterioara lucrarilor grandanat grandanat Buna ziua. Ma aflu in fata urmatoarei situatii. Sunt pe cale de a cumpara un apartament cu imprumut de la banca( antecontractul e deja semnat). Problema e ... (vezi toată discuția)