avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asociat unic, administrator...ctr. de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asociat unic, administrator...ctr. de munca

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati sa inteleg daca o persoana poate fi angajata cu ctr. de munca la firma la care este si asociat unic si administrator ?
Cel mai recent răspuns: raluca constantinescu , utilizator 12:55, 1 August 2012
Da,se poate.S-a eliminat prevederea prin care asociatul unic nu putea avea contract de munca.
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2012
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
Chiar daca are calitatea si de administrator?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa ma angajez? cristid89 cristid89 Buna ziua, Am depus de curand actele pentru a infiinta un srl in cadrul caruia sunt unic asociat si administrator. Si as vrea sa ma si angajez ca si ... (vezi toată discuția)
Asociat unic si administrator srl live_maz live_maz s-a modificat din nou L31/1990? eu stiam ca asociatul unic al unui srl poate fi angajat al acesteia cu conditia sa nu fie si administrator. ati auzit despre ... (vezi toată discuția)
Administratori de srl mpc mpc Buna seara Am si eu o intrebare referitoare la urmatoarea problema: daca aceleasi companii care au acelasi administrator si asociat unic inchieie cu aceasi ... (vezi toată discuția)