avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare drepturi de natura salariala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare drepturi de natura salariala

Buna ziua!

Recuperarea drepturilor de natura salariala de la angajati, se face in suma bruta sau neta? Eu stiu din practica instantelor ca se face in suma neta.
Unde gasesc prevederi legale privitoare la modul de recuperare a acestora?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: iulia_crms , utilizator 14:48, 1 August 2012
Multumesc! cum se inregistreaza aceste sume in contabilitate se face o rectificativa la statul de salarii?
Da, se vor face state rectificative ....
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie salariat catre firma butterflyonela butterflyonela Buna ziua, Cum se procedeaza in cazul in care un salariat demisioneaza si a efectuat mai multe zile de concediu decat avea dreptul? Salariatul isi cunoaste ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in plus ludeea ludeea Buna ziua, In cazul in care unui angajat i-au fost acordate mai multe zile de co (in ultimii 2 ani) decat prevedea cim-ul acestuia, angajatorul se poate ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc zilele de concediu luate? Yolostyle Yolostyle Buna ziua, Mi am luat toate zilele de concediu dupa care mi am dat demisia, si am stat in preaviz in timpul concediului. Angajatorul imi cere sa ii ... (vezi toată discuția)