avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sentinta constatare calitate unic mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sentinta constatare calitate unic mostenitor

Sentinta constatare calitate unic mostenitor poate fi considerata act de proprietate sau are acelasi regim juridic ca si certificatul de mostenitor?
Cel mai recent răspuns: liliana , utilizator 10:46, 14 Ianuarie 2009
Buna ziua,
regimul este identic.
Titlul de proprietate va fi sentina + titlul autorului mostenitorului.

av. Boncu
Buna ziua si va multumesc pentru raspuns. In situatia in care autorul mostenitorului nu a detinut titlu de proprietate ,avand imobilele doar inscrise la rolul agricol, mai poate fi considerata sentinta titlu de proprietate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, dacă un succesibil accepta moștenirea in termenul ... madelena-elena madelena-elena Buna ziua, Dacă un succesibil accepta moștenirea in termenul legal, dar nu aduce la masa succesorala toate bunurile care au aparținut defunctului, de ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren intravilan dobandit prin mostenire DanielMOLRO DanielMOLRO Am un certificat de mostenitor, ce are la baza un alt certificat de mostenitor, pe un teren intravilan. Sunt inregistrat la taxe si impozite de mai bine de 10 ... (vezi toată discuția)
Anularea unui titlu de proprietate facut abuziv cn.nicu cn.nicu Buna ziua! In momentul in care am vrut sa fac actele pentru casa in care locuiesc de 47 de ani si in care ar trebui sa fiu singura mostenitoare, am constatat ... (vezi toată discuția)