floare _de_ colt a scris:
ynocentta a scris:
In calculul suprafetei totale a apartamentului este inclus si acesta.
Daca parcurgeti cu atentie raspunsul meu,constatati ca nu am facut referiri asupra suprafetei totale a apartamentului,ci am precizat strict
Partea exterioara a imobilului reprezinta parte comuna
Suprafata exterioara a imobilelor respectiv peretii exteriori ai apartamentelor si a balcoanelor constituie,conform dispozitii L nr 230/2007 si HG nr 1588/2007 parte comuna a condominiului ,a carei destinatie sau aspect nu poate modificata fara acordul asociatiei de proprietari
In sustinerea si probarea afirmatiilor ,reamintesc numai situatiile de termoizolare individuala ,
cu aspect si culoare diferita, care au fost si in continuare sunt sanctionate de catre autoritatile in drept
Vreau sa le cer vecinilor bani sa imi repar balconul!
Pentru
partea interioara a balconului ,responsabilitatea de intretinere si reparatie in calitatea de proprietar va revine in exclusivitate,cu respectarea normelor in domeniu
Pentru
suprafata exterioara a balconului aveti dreptul legal sa sesizati presedintele de asociatie de existenta de deficiente care nu asigura buna functionare a partilor comune de constructie condominiu,iar presedintele de asociatie de proprietari detine autoritatea si copmpetenta sa dispuna acte/masuri ,in interesul general al proprietarilor pentru buna functionare parti comune constructii si instalatii din condominiu.
Parcurgeti dispozitiile L nr 230/2007 si va veti convinge