avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bordura balconului cazuta pe o masina
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bordura balconului cazuta pe o masina

Buna ziua, as dori si eu niste lamuriri. Din balcon s-a desprins o bucata de bordura iar aceasta a cazut pe o masina. As dori sa stiu in cazul de fata cine raspunde? Eu ca proprietar al apartamentului sau administratia blocului? In cazul de fata, asigurarea apartamentului este valabila? Va Multumesc! P.S. Masina era parcata la 40 cm de bloc, exact sub balcon, intr-un loc interzis.
Cel mai recent răspuns: floare _de_ colt , utilizator 00:27, 2 August 2012
Puteti sa imi indicati articolul?
Sa nu citesc asa de mult.:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partea comunca la bloc stefaniaduta stefaniaduta In cazul in care o bucata din bloc, mai exact din balconul unei persoane, se desprinde si cauzeaza o paguba unei masini parcate regulamentar, platitor este ... (vezi toată discuția)
Despagubire avarie autoturism nety2014 nety2014 De pe fatada unui balcon a cazut tencuiala si a spart luneta unui autoturism parcat la 1 m de imobil (distanta de 1 m este betonata pe aici circuland des si ... (vezi toată discuția)
Risc cădere fațadă bloc: a cui e obligația de remediere? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o intrebare, daca ma poate ajuta cineva: In cadrul asociatiei de proprietari din care fac parte este un bloc de locuinte, (construit in ... (vezi toată discuția)