avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Valabilitatea actelor legalizate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Valabilitatea actelor legalizate

Buna ziua. Care este valabilitatea actelor legalizate:certificat nastere, diplome etc.? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: andra carola , utilizator 23:51, 16 Decembrie 2012
Acum o luna am avut si eu de legalizat certificat de nastere,si la notar cand am intrebat de valabilitate,mi s-a spus ca nu are limita,deci e permanent.
Puteti folosi copia, cat actul original exista
Eu am fost luna aceasta la notar pt niste legalizari de acte (diplome de studiu, foile matricole si certificat de nastere). Pt unele din actele astea aveam niste legalizari mai vechi (de prin 2001). Dna notar mi-a spus insa ca nu mai sunt valabile, caci au "expirat" dupa 6 luni de la legalizare, conform unei noi legi care a intrat in vigoare din vara sau toamna asta.
Sa inteleg ca nu este adevarat ce mi-a spus si le putem folosi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare diploma cetatean european pentru admiterea la facultate in romania alexandracdr alexandracdr Am nevoie de echivalarea diplomei de sfarsit de liceu din Portugalia, problema inampinata are de a face cu Apostila de la Haga. Am intrat pe site-ul CNRED si ... (vezi toată discuția)
Retinerea diplomelor in original CarmenFarcas CarmenFarcas Sint absolventa a scolii postliceale sanitare iar in prezent studenta in ultimul an la Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu .La inscriere ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa merg pentru apostila si cat costa? magdutza2010 magdutza2010 Salutare!!!!!!! Vreau sa imi iau baietelul de 6 ani cu mine in Spania.Ideea este ca am nevoie de certificatul lui cu apostila,pt a-l inscrie la ... (vezi toată discuția)