avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retinerea diplomelor in original
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retinerea diplomelor in original

Sint absolventa a scolii postliceale sanitare iar in prezent studenta in ultimul an la Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu .La inscriere mi-au fost solicitate diplomele de bacalaureat si postliceal ,adeverinte ani de studiu si foile matricole corespunzatoare in original nu au acceptat copii legalizate. Dorinta mea este de a obtine un loc de munca in Belgia iar pentru recunoasterea diplomelor sint necesareaceste documente in original .(as dori sa ma folosesc de acestea nu sa astept obtinerea diplomei de licenta deoarece tot procesul este in sine unul lung dar suficient sa-mi dea timp sa plec imediat dupa sustinerea acesteia.)Doresc sa stiu daca cerererea mea oficiala adresata universitatii este legala de a le cere sa accepte copii legalizate ,daca retinerea lor sint ca garantie pt plata studiilor sau care ar fii conditiile legale pentru a le obtine.Mentionez ca sint la taxa si cu plata la zi eventual as putea achita si ultima transa acum.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 22:49, 7 Noiembrie 2009
Cel mai bine luati legatura cu secretara de an, explicandu-i situatia dvs.Sigur veti gasi o solutie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foi matricole- duplicat Mikaela89 Mikaela89 Buna seara. Am o problema destul de complicata... Am facut clasele 1-8 in Romania dar liceul l-am terminat in Italia. Acum doresc sa fac un postliceal in ... (vezi toată discuția)
Echivalare diploma cetatean european pentru admiterea la facultate in romania alexandracdr alexandracdr Am nevoie de echivalarea diplomei de sfarsit de liceu din Portugalia, problema inampinata are de a face cu Apostila de la Haga. Am intrat pe site-ul CNRED si ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari: inscriere la a doua facultate; diploma bacalaureat carmen-silvia carmen-silvia Sunt studenta in anul III la Universitatea Spiru Haret Facultatea de Stiinte juridice si administrative Brasov.Avand in vedere faptul ca sunt niste neclaritati ... (vezi toată discuția)