avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Concediul pentru crestere copil luat de tatic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Concediul pentru crestere copil luat de tatic

Buna ziua,

Am si eu o mica nelamurire: unul dintre colegii mei doreste sa intre in concediu pentru crestere copil, in locul sotiei sale. Procedura difera de cea a mamicilor sau este identica? Care sunt pasii care trebuie sa ii urmeze taticul si angajatorul la care isi desfasoara activitatea?

Va multumesc anticipat!
O zi frumoasa!
Monici
Cel mai recent răspuns: Monici , utilizator 15:46, 14 Ianuarie 2009
Nu se face nicio diferenta intre parinti sunt aceleasi acte.
Multumesc mult pentru raspuns. Dar care este procedura in cazul in care taticul isi pierde locul de munca, mai poate intra in concediu crestere copil?


Monici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare concediu paternal 2016 de catre tata. ionutzcatalin28 ionutzcatalin28 Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu daca odata schimbata legea concediului paternal in 2016, eu, tatal copilului pot beneficia de acest concediu, dar atentie ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie iulya_alina iulya_alina buna ziua, am si eu cateva nelamuriri pe care as dori sa le clarific. Sunt o mamica aflata in CIC care de luna viitoare urmeaza sa reiau servicul dupa noul ... (vezi toată discuția)
Concediu de cresterea copiluiu pentru barbati sau cum se numeste..... narcis_vl_ro narcis_vl_ro buna ziua 1 -as vrea sa stiu si eu eu daca eu ca barbat pot beneficia de concediu de cresterea copilului timp de 2 ani.sotia nu a lucrat nici unde in ultimul ... (vezi toată discuția)