avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturile viitoarei mamici
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturile viitoarei mamici

Copilul s-a nascut,mamica este angajata-ce drepturi banesti are mamica de la locul de munca?
Ma refer in mod special la idemnizatia financiara in cuantum de un salariu mediu pe unitate prevazuta in Contractul individual de munca la nivel national pe anii 2007-2010.Sr aplica si in 2012?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:10, 2 August 2012
De la 01.01.2011 nu mai exista CCMN .. documentul invocat de dvs nu mai este valabil.

Asadar, pentru a beneficia de acel ajutor acordat de angajatorui la nasterea unui copil este necesar ca acest lucru sa fie prevazut in ccm aplicabil angajtorului sau in reg.intern al acestuia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul bonus pentru nastere - anul 2012 alikbalik alikbalik \"CCMN 2007-2010 specifica clar ca mamele care au nascut au dreptul (nu este optiunea societatii) la obtinerea unui salariu mediu brut pe unitate.\" Dar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie nastere copil ing_matza ing_matza Am citit in ccm la nivel national ca la nasterea fiecarui copil mama daca este angajata poate primi de la angajator o indemnizatie egala cu un salariu mediu la ... (vezi toată discuția)
Acordarea salariului mediu pe unitate la nastere andrea44 andrea44 acordarea salariului mediu pe unitate la nastere,mai e valabil in anul 2012-2013? as dori si numarul articolului de lege care aproba,anuleaza acest lucru.Si ... (vezi toată discuția)