avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie sau concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie sau concediere

Buna ziua.

In cazul unei demisii sau concedieri, ce acte trebuiesc primite de la angajator?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: danna68 , utilizator 16:12, 12 Noiembrie 2013
Salariile neincasate de dvs ar trebui sa figureze in contabilitatea angajatorului ...
anexa 26 somaj se elibereaza doar in cazul in care este disponibilizat angajatul? Am un caz de lichidare cu art 55 b si cere aceasta anexa, in prima faza a cerut actele repede sa le depuna la somaj, i-am explicat ca nu se da somajul in caz de demisie, ea a cerut demisia cu 81(1) dar patronul a fost de acord cu conditiile ei si am inchis contractul cu acordul partilor. Acum cere anexa 26 cu pretextul ca ii este ceruta la angajare. Am tot cautat pe net insa nu spune nicaieri explicit ce este cu anexa asta daca omul nu are dreptul la somaj. Va rog mult daca se poate sa ma ajutati, multumesc anticipat.
Se elibereaza Anexa 26 indiferent daca fostul salariat beneficiaza sau nu de somaj.
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-au dat afara de la firma ionut26taz ionut26taz ce acte trebuie sa de la incetarea acticitati (vezi toată discuția)
Restante salariale in cazul concedierii gaby_popescu gaby_popescu Buna ziua, Am lucrat 3 ani la o firma (avand ca domeniu de activitate comertul).Pe data de 11.01.2012 am primit decizia de concediere (concediat conform art. ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca pe perioada determinata prin expirarea acestuia kumotoharu kumotoharu Buna ziua. Mie mi-a expirat contractul de munca, iar superiorul meu ma obliga sa semnez niste acte - decizia de incetare si actul de incetare. Imi puteti spune ... (vezi toată discuția)