avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit inchiriere apartament
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

inchiriere apartament

Va rog sa ma indrumati ce am de facut din punct de vedere a declararii, in momentul in care dau in chirie un apartament.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 15:16, 2 August 2012
La AF cu contractul de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare chirie c.carla c.carla am un contract de inchiriere intre mine pers fizica si o societate comerciala in contract nu se scrie nimic despre posibilitatea de modificare a chiriei pot ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere fara acordul partilor ana74 ana74 in luna oct. 2008 am deschis un punct de lucru. pentru acest punct de lucru exista un contract de inchiriere incheiat cu o persoana fizica (contractul este ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere antondani antondani vreau sa inchiriez o garsoniera insa proprietarul nu doreste sa incheie contractul la Administratia Financiara ci doar la un notar public. La ce riscuri ma ... (vezi toată discuția)