avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Perioada amortizare statie GPL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Perioada amortizare statie GPL

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu o incadrare corecta in clasa de amortizare - respectiv perioada de amortizare a unei statii (pompa) GPL. Este vorba de un ansamblu format din statia (pompa) de alimentare si recipientul de stocare a GPL.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: miha7070 , utilizator 16:43, 2 August 2012
In grupa 1.9.3 sau 1.9.4 , nu sunt f.sigura, ati putea intreba la metodologie la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea pe cheltuieli a unei instalatii gpl montata pe taxi emilia1961 emilia1961 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Am un IF cu activitate taxi. Am pus (in luna Ianuarie 2011) pe masina de ... (vezi toată discuția)
Montare hidrofor la reteaua de alimentara cu apa rece a blocului Marf Marf Buna ziua, Blocul despre care discutam, este alimentat cu apa prin intermediul unui grup de pompare aflat in proprietatea comuna a locatarilor. Unul din ... (vezi toată discuția)
Amortizare Mari94 Mari94 Buna , va rog frumos ajutati-ma cu urmatoarele raspunsuri vizavi de perioada de amortizare a urmatoarelor echipamente, daca se poate. -linie tehnologica ... (vezi toată discuția)