sotul meu a bagat divort pe 19 03 2012 pe motivul plecariimele de la domiciliu avem o casa facuta impreuna si 2 minori de7 respectiv 6 ani plecarea mea de la domiciliu a fost in urma amenintarilor , batailor si certurilor atit cu mine cit si cu copiii de vreo doi ani intre noi nu a mai existat afectiune ,respect si ajutor reciproc Ultima cearta dintre noi s a soldat cu un divort . Nu sunt la prima plecare de acest gen dar durata a fost scurta dupa citeva ore m am intors acasa atunci am plecat cu copiii acum nu am putut sa imi iau copiii , in primul rind ca el era acasa iar in al doilea rind ca eu am plecat la serviciu .Acum stau la parintii mei . Am facut o plingere la politie si am specificat sa mearga un angajat al politiei cu mine sa mearga cu mine sa mi iau strictul necesar .de la fostul meu sot .Copiii refuza sa m ii dea si mie . In urma termenelorde judecata , printr o hotarire in parte cu drept de apel in 30 de zile s a stabilit domiciliul copiilor la resedinta mamei , dar tatal copiilor refuza sa mi dea si mie copiii spunind ca a bagat recurs . va rog sa ma ajutati . Va multumesc
La nici o faza a procesului nu este obligatorie reprezentarea prin avocat.
Noul cod de procedura penala , care va intra in vigoare in 2013, prevede aceasta obligativitate , dar pentru cauzele cu debut dupa data intrarii in vigoare a noii reglementari.
Hotarire divort
mary__
am doi copii ....sint in divort cu fostul sot
un copil este la mine, celalalt la sot.
azi am primit hotarirea de divort,si am fost instiintata ca ambii copii ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare
leusan
O hotarare in care se specofica ca ,,,se admite actiunea.....,cu recurs in 15 de la comunicare\",dar este vorba despre un act juridic pe care trebuie sa-l ... (vezi toată discuția)