avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INCALCAREA PROPRIETATI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INCALCAREA PROPRIETATI

AM CUMPARAT UN TEREN IN 2006 PRIN INTERMEDIU UNEI AG IMOB CARE AVEA TOATE ACTELE IN REGULA IN MOMENTUL CAND A TREBUIT SA FIE GRANITUIT SA CONSTATAT CA PE ACEST TEREN SE SUPRAPUNE TERENUL VECINULUI TERENUL MEU ARE CADASTRUL FACUT IN 2002 INCLUSIV CERTIFICAT DE URBANISM INTABULARE SCOATERE DIN CIRCUITU AGRICOL ETC AM FOST LA SERV CADASTRU SI ACOLO MI SA RASPUNS CA VECINUL NU ESTE INREGISTRAT CA AVAND CADASTRU AM LUAT LEG CU DANSUL SI AVEA CAD INREGISTRAT SUPRAPUNEREA ESTE DE 400 MP CE POT FACE IN CAZUL DE FATA SI CUM POT INTRA IN POSESIA TERENULUI ?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 13:34, 14 Ianuarie 2009
Formulati o actiune in revendicare pentru suprafata de teren care se afla si in drept si in fapt si in posesia vecinului.
Va sfatuiesc insa, anterior acestei proceduri sa consultati un avocat prezentandu-i toate actele referitoare la teren pentru a va spune daca titlul dvs. este mai bine caracterizat decat al vecinului, si care ar putea fi solutiile/riscurile intr-un asemenea litigiu.

Av.Cermak Iuliana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprapunere de proprietati,am nevoie de ajutor!!! ContSters64341 ContSters64341 In 1990 aveam pe rol 144 arii, in 2000 sa masurat terenul 12726 mp suprafata care a fost trecuta in cadastru mentionez ca masuratoarea a fost facuta in ... (vezi toată discuția)
Suprapunere reala de terenuri Cristycheia Cristycheia Am un teren care are cadastru si este inscris in cartea funciara pe numele meu. Cadastrul si inscrierea in cartea funciara au fost facute de fostul ... (vezi toată discuția)
Impartire cultura de pe un teren Marian38 Marian38 Buna ziua Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu niste aspecte Am un teren arendat cutivat cu lucerna iar vecinul acestui teren a realizat recent cadastrul pe ... (vezi toată discuția)