avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

in cazul cand o societate comerciala a adunat datorii la ANAF de 45000 ron se pune sechestru pe bunurile personale ale administratorului societatii daca bunurile cumparate pe firma nu pot fi valorificate pentru a acoperi creanta? va multumesc
Se poate pune sechestru si pe bunurile personale ale administratorului in anumite conditii(ex. atragerea raspunderii administratorului...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debite societate clauaime clauaime Buna ziua, am o societate cu activitate in constructii, care nu are activitate de 2 ani. Ultimul bilant rezulta ca nu am nici o datorie si totusi am primit ... (vezi toată discuția)
Atragerea raspunderii administratorului/asociatilor sorinviz1 sorinviz1 As dori sa intreb ce inseamna exact atragerea raspunderii administratorului/asociatilor. Numele meu apare intr-un \"anunt\" publicat pe site-ul ANAF, pentru o ... (vezi toată discuția)
Raspundere ContSters193523 ContSters193523 buna ziua am o intrebare in cazul in care o societate comerciala a piratat niste programe le-a folosit are in proces pe rol imi spune si mie de ex daca ... (vezi toată discuția)