avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie de detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie de detasare

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema

Un salariat detasat care beneficiaza de indemnizatie de detasare zilnica de 13 lei mai primeste aceasta indemnizatie pe perioada concediului de odihna?
Cu multumiri anticipate,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 3 August 2012
Conform articolului 150 din Codul Muncii, referitor la indemnizatia de concediu de odihna

(1) (OUG 65/2005) Pentru perioada concediului de odihna salariatul beneficiaza de o indemnizatie de concediu, care nu poate fi mai mica decat salariul de baza, indemnizatiile si sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectiva, prevazute in contractul individual de munca.

Deci, in cazul in care indemnizatia de detasare are caracter permanent, o veti primi pe durata concediului.
Nu se primeste acea indemnizatie de detasare pe durata CO...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu odihna anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : o salariata care a fost in concediu medical mai multe luni, brutul realizat in lunile de concediu ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de odihna anyme anyme Buna seara, Am un angajat care a demisionat in 10 decembrie. 1.Cum ii calculez suma aferenta concediului de odihna neefectuat? 2.Unde o trec in declaratia ... (vezi toată discuția)
Concediul in timpul detasarii dennis20 dennis20 sunt detasata pana la sfarsitul anului,mentionez ca de la angajatorul de la care am plecat mai am de efectuat 15 zile de concediu...acestea le pot lua la noul ... (vezi toată discuția)