Buna ziua,sotul meu a divortat de mine in octombrie 2011,pe motive fara nici o logica,la care am fost alungata din domiciliul conjugal,divortul sa desfasurat pana acum in luna iulie 2012 ramanand sa primim sentinta acasa,vreau sa precizez ca nu m-am intors in caminul conjugal, a ramas el si fica cea mare de 18 ani,fostul sot nu a mai avut un loc de munca din momentul in care a inceput divortul,acum imi spun vecini ca vinde lucruri din casa si partajul inca nu e finalizat,imi puteti spune ce sa fac in aceasta situatie din cate stiu toate lucrurile sunt bun comun.
Va multumesc anticipat
Dupa ce partajul este facut si dvs veti dovedi ca fostul sot a vandut din lucrurile ce erau bunuri comune, aveti 2 posibilitati.
1) cereti anularea contractului de V-C si va luati bunurile inapoi in natura.
2) cereti sotului dvs contravaloarea lor.
buna ziua. mergeti insotita de o persoana , care sa asiste si sa semneze in calitate de martora si intocmiti un proces verbal de inventariere a bunurilor comune. astfel veti putea proba in instanta ce bunuri comune au existat si ulterior au fost instrainate de fostul sot.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divort cu copii
omama
daca o femeie este scoasa afara din caminul conjugal apoi acuzata de parasire de domiciliu e posibil sa piarda copii?
....desi sa facut o declaratie la politie (vezi toată discuția)
Abandon sau nu
raamonaag
Buna ziua ,
sunt casatorita de 9 ani si am o fetita de 7ani . Din diferite motive nu ne mai intelegem .
Datorita presiunilor psihologige la care suntem ... (vezi toată discuția)