avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... eliberare adeverinta de venit de la adm.financiara
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

eliberare adeverinta de venit de la adm.financiara

Buna ziua,
Se poate elibera o adeverinta de venit pe anul in curs de la adm.fin. daca nu s-a platit impozitul pe ultimii doi ani?
Cel mai recent răspuns: gavrilamarilena , utilizator 11:53, 4 August 2012
Nu
Art 115 din codul fiscal prevede ca initial se achita debitele in urmarire si ulterior platile curente si se solutioneaza cererile titularului de rol fiscal
multumesc

:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit teren si penalitati lenuta2011 lenuta2011 vreau sa platesc impozitul pe teren agricol si mi s-au comunicat niste penalitati f. mari la suma de 205 lei neplatita de la 1 ian 2010 pana in prezent am ... (vezi toată discuția)
Are voie primaria sa nu incaseze impozitul pe anul in curs daca ai restante? terorista2012 terorista2012 Primaria are voie sa nu incaseze impozitul pe casa ,teren si salubritate pe anul in curs daca pe anul trecut ai o amenda neachitata,si salubriatatea ... (vezi toată discuția)
Refuz luare in evidenta Maryus_mry Maryus_mry Buna seara, azi am fost sa iau masina in evidenta(leasing incheiat)masina ramane tot pe aceiasi firma ,nu se schimba proprietarul, am o datorie la primarie de ... (vezi toată discuția)