avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Refuz luare in evidenta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Refuz luare in evidenta

Buna seara, azi am fost sa iau masina in evidenta(leasing incheiat)masina ramane tot pe aceiasi firma ,nu se schimba proprietarul, am o datorie la primarie de 2000ron si nu vor sa ma inregistreze cu masina, nu inteleg in loc sa ma agate cu masina sa poata sa recupereze banii..........multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:02, 15 Iulie 2014
aveti dreptate.. e o greseala imensa din partea functionarilor... isi incalca flagrant atributiile de serviciu... puteti face plangere mai departe impotriva lor
Este o interpretare la limita legii a dispozitiilor art 115 din codul de procedura fiscala,care reglementeaza ordinea de stingere a datoriilor,respectiv initial se achita amenzi,taxe,impozite aflate in evidenta biroului debite in urmarire si ulterior se solutioneaza obligatiile fiscale curente-respectiv solicitarea titularului de rol fiscal de inregistrare bun mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto la cerere margot_mlm margot_mlm Buna seara, As dori sa stiu daca se poate radia o masina la cerere fara sa fi platit impozitul datorat la stat si fara talonul masinii. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Are voie primaria sa nu incaseze impozitul pe anul in curs daca ai restante? terorista2012 terorista2012 Primaria are voie sa nu incaseze impozitul pe casa ,teren si salubritate pe anul in curs daca pe anul trecut ai o amenda neachitata,si salubriatatea ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite - refuz eliberare fisa fiscala lyli lyli buna dimineata, am cumparat o masina in 2010 pe numele meu ieri am fost la financiar sa platesc taxele si impozitele ptr ea si sa o scot din evidenta urmand sa ... (vezi toată discuția)