Buna ziua, intrebarea mea e putin diversa, vad ca toti fug de recunoasterea copilului imputata de mama care vrea un tata copilului ei,
eu sunt o femeie insarcinata, fostul iubit nu a vrut copilul , a plecat de langa mine , ar fi vrut avort , insa eu am decis sa il tin si sa imi dedic viata oferindu-i tot ceea ce pot. Atitudinea lui de a fugi de probleme,si de a fugi la mamica ,nu e la prima abatere, iar apoi comportamentul inadecvat la adresa mea de cand am decis sa tin sarcina si amenintarea cum ca copilul va creste langa el ,ma ingrijoreaza si ma face sa pun la indoiala gradul sau de responsabilitate si labilitatea sa emotionala. Deci daca eu vreau copilul si nu doresc sa il recunosc pe el ca si tata , poate el sa il recunoasca daca eu nu doresc ????
Multumesc,ma comforteaza mult acest raspuns.. il tin si il fac din iubire, nu doresc sa imi fie luat din rautate sau pentru ca el ar detine o stare financiara si suport din partea alor sai mai mult decat mine, caci eu sunt singura dar sunt mama si am putere cat zece :)
Deci pana el deschide proces copilul meu va sta linistit cu numele meu :)
nu as vrea sa il tarasc in mizerii si la urma urmei iertati-ma dar cum demonstreaza fostul ca am fost impreuna la momentul conceptiei sau orice ar declara judec ii da drept sa faca testul de paternitate.
Dumnezeu a spus sa nu ne cautam dreptatea pe pamant ci in ceruri dar ce nu ajunge sa faca omul pentru orgolii sau din dragoste parinteasca.