avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare act de proprietate

buna ziua, va rog mult sa ma ajutati intr-o problema. bunicul meu a trecut casa pe numele unui nepot fara stiinta mamei mele si a fratilor ei, deci, fara acordul lor, #-o. se poate anula acest act? nepotul respectiv se poarta urat cu bunicii si isi ameninta propriul tata (fratele mamei) ca il da afara pe poarta, fiind proprietar X-(. multumesc mult, o zi buna.
Cel mai recent răspuns: danuza_dodo , utilizator 18:32, 3 August 2012
posibil ar fi, dar in astfel de cazuri, sfaturile se dau cu documentele pe masa
Bunicul dvs. poate dispune dupa bunul sau plac de bunurile prezente si viitoare, indiferent daca, in cazul dvs., descendentii sunt sau nu de acord.
Depinde ce act a facut, daca a facut vanzare cu vreo clauza de uzufruct sau donatie bunicii ar putea in instanta sa solicite anularea actului, doar bunicii, dvs. nu puteti face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie ContSters153080 ContSters153080 Buna ziua , am o intrebare , daca mama mea imi doneaza casa ei , specific ca nu-i mama naturala, m-a crescut de mic,......., in urma acestei donatii cu ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere vidican ioana vidican ioana Buna am facut un contract de intretinere cu instituirea dreptului de uzufruct viager cu bunicul sotului meu,bunicul nostru mai are doi copii si nici unul nu a ... (vezi toată discuția)
Sora mamei mele nu are copii, iar din partea soțului are nepoți de la frații lui. ea vrea să-mi doneze cu uzufruct o casă, poate fi atacată donația de ceilalți nepoți? grigorescumarga grigorescumarga Buna seara,sora mamei (matusa mea) nu are copii iar din partea sotului are nepoti de la fratii acestuia,vrea sa-mi vanda o casa la tara cu contract de vanzare ... (vezi toată discuția)