buna seara,in urma une hotarari judecatoresti am obtinut custodia copilului meu in varsta de7 ani, tatal lui avand reptul sa-l ia la el doar in prima si ultima saptamana din luna,iar in vacanta de vara 1 luna. mentionez ca este prima data de cand s-a nascut copilul cand sta atat de mult cu el (tatal lui plecand imediat dupa botezul copilului) .acum brusc si-a adus aminte ca are copil.problema mea este ca nu mai stiu nimic de copil de cand la luat adica dupa data de 29iunie ,trebuia sa-l aduca dupa o luna adica pe 29 iulie,acum suntem in august si nu am aflat nimic de el,am reusit sa vorbesc cu el pe 21 iulie si mi-a spus ca vine pe 29 iulie si ca nu-l lasa sa vorbeasca la telefon, de atunci nu mai stiu nimic .nu la adus. intrebarea mea este ce as putea sa fac unde sa ma adresez, el imi spune ca nu respecta legea ca face ce vrea,ca are relatii,va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac ,va multumesc
Formulati plangere la politie pentru savarsirea infractiunii prev. de art.307 al.1 c.pen.- nerespectarea masurilor privind incredintarea minorului.
Art.307 al. 1 c.pen.
Reţinerea de către un părinte a copilului său minor, fără consimţământul celuilalt părinte sau al persoanei căreia i-a fost încredinţat minorul potrivit legii, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.
Program de vizita
alessmari
am divortat de un an jumatate,iar copilul de 3 ani mi-a fost incredintat spre crestere si educare mie,iar fostul sot are dreptul la vizite lunare,iar in ... (vezi toată discuția)