avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carnet de munca neprimit la data angajarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carnet de munca neprimit la data angajarii

Buna ziua. La data angajarii nu s-a adus carnetul de munca si nici pana la data plecarii. Dupa 6 luni persoana in cauza pleaca. In situatia data eu ca angajator trebuie sa-i dau un document din care trebuie sa reiasa vechimea. Intocmesc o adeverinta care respecta un anumit continut se semneaza, se stampileaza, se trimite la ITM si apoi se preda angajatului. Este corecta procedura asta?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: noiembriesm , utilizator 20:24, 15 Ianuarie 2009
Eu cred ca nu se trece o asemenea adeverinta fara viza ITM-ului ... :)
foarte corect procedat.
Imi pare rau dar nu sunt de acord cu raspunsul dvs. Am convingerea ca un document care nu este vizat de ITM nu confera siguranta pentru a putea fi trecut in Carnetul de Munca. Nu spun ca nu exprima o realitate, spun ca nu are acest element de siguranta (viza ITM). Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime vizate? helenita helenita Buna seara , adev de vechime eliberate de angajator trebuie inregistate la itm sau este valabila adev si fara viza itm-ului ?daca angajatul a avut ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta laraandy laraandy Buna ziua, Am nevoie de ajutor intr-o problema mai "speciala" cu care marturisesc nu m-am mai confruntat . Am o adeverinta de vechime de la unul dintre ... (vezi toată discuția)
Completare carte munca Andi24 Andi24 Buna ziua, Am un angajat care nu a mai avut carte de munca pana acum. Carnetele de munca ale firmei se tin la ITM. Cand depun acesta carte trebuie sa ... (vezi toată discuția)