As dori sa stiu care ar fi pasii de urmat pentru a avea urmatoare situatie rezolvata:
Tatal meu impreuna cu mama mea au construit o casa intr-o comuna facuta peste noapte oras. La moarte tatalui nostru, in anul 1999, nici noi cei patru copiii ai lor, nici mama noastra, nu am facut nici un demers juridic, in ideea ca nu avem ce sa impartim atata timp cat mama noastra locuieste acolo si nu sunt probleme. In acest an insa, mama noastra a ajuns aproape imobilizata la pat si trebuie luata o decizie referitoare la viitorul ei. Trei dintre frati am fi de acord ca unul din noi sa primeasca partea mamei noastre din casa (care daca am inteles eu bine este 60%) si sa vanda casa unui al doilea frate, pentru a cumpara o alta locuinta mai potrivita pentru ingrijirea mamei noastre. Problema este ca al patrulea frate nu este de acord cu pretul propus si nu vrea ca proprietatea sa se vanda in viitorul apropiat.
In conditiile date, as vrea sa stiu care ar fi pasii de urmat si cam care ar putea fi in mare costurile.
Succesiune
mary50
As dori ca un avocat sa-mi spuna in legatura cu succeiunea.Tata a decedat in 24.01.2015 a ramas mama,eu sunt singurul copil.Succesiunea e obligatorie in ... (vezi toată discuția)