Daca am datorii la Asociatia de Proprietari (undeva la 1000 RON) am fost amenintat cu urmatoarele:"Va dam in judecata si va venii executorul judecatoresc si va scoate din apartament si il va vinde"...... mentionez ca eu in momentan nu am nici un venit pana nu imi voi rezolva cu pensia de boala.Este posibil sa se intample ceea ce au spus cei din conducerea Asociatiei de Proprietari?
Daca veti continua sa acumulati datorii, asociatia va putea sa va actioneze in judecata daca aveti mai mult de 90 zile restanta. Dupa obtinerea unei hot judec vor putea sa o puna in executare, inclusiv prin vanzarea imobilului.
Pentru a preintampina situatii neplacute-instanta,executare silita ,este de preferat sa incheiati angajament de plata cu asociatia de proprietari
Totodata este necesar a face efortul sa achitati cotele curente de intretinere astfel incat sa nu majorati semnificativ debitul deja acumulat
Restanta la bloc
danutza35
buna seara snt o d-na care are servici 2 copii si un sot care a gasit servicii sa munceasca numai cu problema la platas salariilor.datoria la intretinere a ... (vezi toată discuția)