avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii

Daca am datorii la Asociatia de Proprietari (undeva la 1000 RON) am fost amenintat cu urmatoarele:"Va dam in judecata si va venii executorul judecatoresc si va scoate din apartament si il va vinde"...... mentionez ca eu in momentan nu am nici un venit pana nu imi voi rezolva cu pensia de boala.Este posibil sa se intample ceea ce au spus cei din conducerea Asociatiei de Proprietari?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:50, 6 August 2012
Daca veti continua sa acumulati datorii, asociatia va putea sa va actioneze in judecata daca aveti mai mult de 90 zile restanta. Dupa obtinerea unei hot judec vor putea sa o puna in executare, inclusiv prin vanzarea imobilului.
Pentru a preintampina situatii neplacute-instanta,executare silita ,este de preferat sa incheiati angajament de plata cu asociatia de proprietari
Totodata este necesar a face efortul sa achitati cotele curente de intretinere astfel incat sa nu majorati semnificativ debitul deja acumulat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante intretinere Căinăreanu Constantin Căinăreanu Constantin Bună ziua. As dori sa știu dacă președinții de asociație au dreptul să te acționeze în judecată pentru neplata unei datorii ce depășește 1000 ron? ... (vezi toată discuția)
Restanta la bloc danutza35 danutza35 buna seara snt o d-na care are servici 2 copii si un sot care a gasit servicii sa munceasca numai cu problema la platas salariilor.datoria la intretinere a ... (vezi toată discuția)
Ma poate da in judecata daca nu am facut succesiunea? simo2012 simo2012 am avut o mare problema..mama mea a murit anul acesta , casa este pe numele ei ..nu am facut succesiunea ..la intretinere sa acumulat datorii , vor sa ma dea ... (vezi toată discuția)