avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comunicarea deciziei de sancþionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comunicarea deciziei de sancþionare

Am comunicat unui salariat, la domiciliul acestuia, decizia de sancţionare disciplinară, printr-o firmă de curierat. Decizia s-a întors retur, cu menţiunea ,,destinatarul a refuzat primirea expediţiei". E suficient, sau mai trebuie întreprins vreun alt demers? Mulţumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 12:53, 6 August 2012
este suficient sa pastrati dovada comunicarii si a returului ce mentioneaza refuzul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicarea deciziei de concediere donigao donigao Buna ziua, Am concediat un salariat si i-am trimis trimis decizia de concediere prin posta cu confirmare de primire. Probabil ca acesta banuieste ce este in ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate comunicare convocare la cercetare disciplinara ionutt ionutt Buna seara! Am expediat prin posta o convocare pentru cercetarea disciplinara a unui salariat care lipseste de la serviciu de o luna. Plicul mi s-a intors cu ... (vezi toată discuția)
Cum se poate comunica o decizie unui salariat, daca s-a intors plicul inapoi ? cristiannegru cristiannegru - angajatorul a trimis unui angajat o decizie prin posta - dupa 1 saptamana plicul s-a intors inapoi, la angajator, cu mentiunea: \\"Aviz.lipsa ... (vezi toată discuția)