avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident masina firma
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident masina firma

Buna ziua!!!

Am o problema urgenta si nici nu stiam la ce sectie sa postez asa ca am postat aici>Acuma 2 luni am avut un accident cu masina de firma.Problema e ca masina nu are CASCO asa ca patronu m'a obligat sa platesc eu pagubele.As vrea sa stiu daca masina este cumparata in Leasing nu trebuie facut mai nou CASCO , adica nu esti obligat? Si daca ai facut contract de comodare masinii pentru firma nici asa nu ar trebui normal sa aibe CASCO?! Tin sa anunt ca patronul firmei ma preseaza sa platesc reparatiile sustinand ca masina nu este obligata sa aibe CASCO desi este de firma. Astept raspunsuri cat mai repede.

Mii de multumiri :)
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 14:45, 6 August 2012
raspunderea delictuala exista, indiferent de existenta contr de munca sau nu. atit de simplu este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata reparatii masina de serviciu alcida20 alcida20 Buna, am si eu o intrebare: in cazul in care se intampla un accident usor cu masina de serviciu, patronul te poate obliga sa platesti si tu o parte din ... (vezi toată discuția)
Dc nu am avut contract de munca ma poate da in judecata pentru daune ? sweetm sweetm fratele meu a lucrat la o firma de transport fara contract de munca fara nici un document semnat si a primit o cursa in afara unde din pacate a adormit la ... (vezi toată discuția)
Obligativitate casco - leasing gygy83 gygy83 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: am terminat recent leasingul la un autoturism ... pe 16.01.2012 mi s-a facut transferul de proprietate. Polita Casco mi-a ... (vezi toată discuția)