avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnat sau nu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnat sau nu

Bunaziua ? Sunt plecat de 14 ani din Romania , sunt interesat cum pot afla daca in urma unor procese derulate am fost condamnat sau nu ? Astept un raspuns , multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: kyrakyra_65 , utilizator 23:37, 10 August 2012
eu sunt o persoana simpla, ,,, am mers la mine in oras la arhiva si am cerut sa studiez in mai multe randuri niste dosare , si am zis ca sunt parte in dosar,,,,,la coada care era acolo credeti ca au verificat acest lucru? am lasat buletinul gaj si am primit dosarele la studiu si am cerut apoi copii de pe sentinte , si xeroxuri de pe unele pagini care imi erau necesare in alt proces,,,,,avocatul meu a ramas de fiecare data perplex ca am obtinut dosarele si am obtinut si copii de pe sentinte,,,,poate am avut noroc,,,,,eu am facut cerere la registratura sa mi se elibereze sentintele si am platit o taxa .
Ultima modificare: Miercuri, 8 August 2012
kyrakyra_65, utilizator
Probabil ca puteti incerca sa jucati la Loto...deoarece eu cred ca aveti noroc cu carul daca este adevarat ce ziceti...
Daca cunoasteti pe cineva de la arhiva evident ca nu mai puteti juca la Loto...

Sunt dosare si dosare...si in unele dosare si daca ati avea noroc sa castigati la Loto nu cred ca ati avea acces la ele...
Dosare unde exista o mare atentie, dosare unde se incepe sa se asculte imediat persoana...solicitanta...

Nu confundati dosarele cu plangeri aiurea cu dosarele serioase...

era un dosar penal cu condamnare pt fals si uz de fals , si un alt dosar de succesiune! nu am relatii la arhiva! dar din moment ce procesele au fost publice si sentintele sunt pe site , nu inteleg de ce nu pot sa le studiez,,,,,,oricum am mizat pe faptul ca aveam acelasi nume cu persoanele din dosar ! de aceea am si dat sfatul sa zica ca este parte in dosar ...fratele dansului ( daca exista ) are acelasi nume de familie,,,,sau poate cere direct sentinta la registratura ,,,nu are de unde stii daca va reusi decat daca incearca.....
un dosar la studiu sau o sentinta sunt cerute doar de persoana implicata sau de o persoana care are un interes legat de acel dosar ....nu cred ca va interesa vreodata pe cineva de pe strada procesele mele,,,,,eu am cerut si o sentinta de acum 46 de ani (am aflat nr. sentintei de la evidenta populatiei),,,,dupa care am astepta mai mult de o luna,,,,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate avea acces la un dosar penal? MrFB MrFB Buna seara! Am vazut pe internet un documentar despre un personaj roman cunoscut care a fost condamnat acum multi ani.Acolo am impresia ca erau si file din ... (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)
Pot copia acte din orice dosar civil aflat in curs de judecata daca nu sunt parte in el? EscaLa EscaLa Pot copia acte din orice dosar civil aflat in curs de judecata daca nu sunt parte in el? Conform carui articol din ce lege sau regulament? Multumesc (vezi toată discuția)