avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA PRIN POPRIRE
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA PRIN POPRIRE

solicit si eu, un raspuns urgent, la urmatoarea speta:
am avut un credit la un ifn asupra caruia s-a instituit executare silita prin porpire de catre un executor judecatoresc, pentru o suma totala de aprox. 1700 lei.
am facut contestatie la executare, am pierdut insa, in timp ce se judeca contestatia societatea care preluase datoria a predat-o alteia care mi-a solicitat sa platesc alta suma si m-am trezit acum cu alta poprire, de la alt executor judecatoresc pentru o alta suma de aprox. 4000 lei, in acelasi dosar, aceeasi cauza.
cum e corect? se poate asa ceva?
rog raspuns urgent!
mii de multumiri!

[va rog, nu mai scrieti cu majuscule]
Ultima modificare: Luni, 6 August 2012
gi-jane2, moderator
Si eu sunt barbat, dar... ce mai conteaza!
Daca nu am achitat un credit, nu devine exigibila toata suma, la momentul in care se declanseaza executarea silita?
disponibilitatea exercitarii dreptului, la spetza, apartine creditorului...
prin urmare daca el poate cere toata suma de 100 ron sa zicem, poate cere si parte din ea, respectiv 2 ron. E treaba lui cum isi exercita drepturile si nu a debitorului..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita oana_cristia oana_cristia In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron. Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)
Mai are obiect executarea daca s-a depus datoria in cont de consemnari in timpul procesului de stabilire a incuviintarii executarii silite? catinf catinf Buna ziua, Debit constand in cheltuieli de judecata. Creditorul refuza comunicarea oficiala cu creditorul (nu ridica scrisorile recomandate) si porneste dosar ... (vezi toată discuția)
Obligatie plata cheltuieli de executare danilamagda danilamagda buna ziua! daca mi-am platit datoria catre creditor inainte (cu o zi doar) de obtinerea titlului de executare de la judecatorie, mai sunt obligata si la plata ... (vezi toată discuția)