avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Formular tipizat
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Formular tipizat

Buna ziua.
De unde pot lua un formular tipizat pentru "modifcare act constitutiv/ statut al fundatiei"? Dosarul il trimit prin posta.

Multumesc :">
Cel mai recent răspuns: bm_maria , utilizator 14:28, 7 August 2012
Nu e formular tipizat pentru modificarea statutului. Puteti intocmi un proces verbal al consiliului director al fundatiei care aproba un act aditional pentru modificarea statutului. La finalul procesului verbal sa treceti persoana )cu datele de identificare din buletin) care e desemnata sa parcurga toata aceasta procedura de inregistrare la judecatorie a modificarilor aduse la statut.
Ma refeream la cererea pe care trebuie sa o completez. Am inteles ca in mod normal cererea (cerere tipizata, ca un fel de formular) respectiva se ridica de la instanta dar pentru ca eu le trimit prin Posta ma intrebam de unde altundeva pot sa o iau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare acte fundatie ct25exs ct25exs Care este procedura, dupa Ad. Gen, de modificare a actelor constitutive ale unei fundatii? Trebuie depuse acte aditionale sau hotarari la grefa Judecatoriei ... (vezi toată discuția)
Presedinte asociatie enacheii enacheii Ce acte sunt necesare pentru dosarul care trebuie depus la judecatorie in cazul schimbarii presedintelui la o asociatie studenteasca? (vezi toată discuția)
Retragere membru fondator emm8392 emm8392 Buna ziua, Am infiintat de curand o asociatie si unul dintre membrii fondatori, care este si vicepresedinte doreste sa se retraga. Avem deja o alta persoana ... (vezi toată discuția)