avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Schimb de masini- implicatii declarative, fiscale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Schimb de masini- implicatii declarative, fiscale

buna seara,vreau sa fac schimb de masina cu cineva,puteti sa-mi spuneti ce trebuie facut?cand o trec pe nume mai trebuie facut RAR-ul,mai trebuie bani,cam care ar fi pasii de urmat.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 23:04, 6 August 2012
La impozite si taxe locale unde trebuie sa scoateti masina de pe rol si sa o introduceti pe cea noua va spune si ce anume trebuie sa faceti. Trebuie sa existe un contract intre dvs si cel cu carev faceti schimbul.
Incheiati un contract de schimb intre dumneavoastra si celalalt proprietar. Cu acest contract veti merge la organul fiscal pentru radirea autoturismului dumneavoastra si inscrierea celuilalt, de asemenea cu acest contract veti proceda si la schimbul de la serviciul inmatriculari auto.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare succesiva a unui autoturism TrancerDJ TrancerDJ Buna ziua, Am achizitionat acum cateva zile un autoturism de la o persoana juridica. Inca nu am facut radierea masinii/inmatriculare/luare in evidenta la ... (vezi toată discuția)
Radiat masina fara acte si fara nr Antonia melissa Antonia melissa Cum pot sa o radiez de la impozit daca am pierdut urma masini?? (vezi toată discuția)
Probleme dupa divort Alla71 Alla71 Buna ziua,doresc sa stiu ce as putea sa fac sa il fortez cumva pe fostul meu sot sa schimbe numele meu din talonul masinii,masina pe care si-a insusit-o dupa ... (vezi toată discuția)