avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare teren intra si extravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare teren intra si extravilan

Buna ziua prin anii 1994 am cumparat un teren cu un act de mana cu 2 martori.
Am achitat suma respectiva si am primit titlul de proprietate de la propietar.
Anii au trecut ,am platit impozitul in fiecare an.
Am incercat sa intabul acel teren dar,persoana de la care am cumparat terenul a emigrat in Canada.
Intre timp si cei doi martori au decedat.
Terenul il folosesc,platesc impozit pastrez chitantele....ce pot face ca sa am forme legale pe acel teren.
Mentionez ca este o parte intravilan si o parte extravilan.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: capitanul rebel , utilizator 12:09, 7 August 2012
Singura cale este actiune in uzucapiune la judecatoria unde este situat terenul.
Uzucapiunea este de 10-20 ani sau de 30 de ani.
Este recomandabil ca in instanta sa va reprezinte un avocat.
trebuie sa mergi in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot intabula un teren pentru care nu am contract legal ContSters259278 ContSters259278 Intabulare teren In anul 1994 am cumparat un teren. Am achitat proprietarului suma ceruta,am incheiat un contract de mana,in prezenta a doi martori. Am ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren ContSters259278 ContSters259278 Intabulare teren In anul 1994 am cumparat un teren. Am achitat proprietarului suma ceruta,am incheiat un contract de mana,in prezenta a doi martori. Am primit ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana fara acoperire van_allen78 van_allen78 Buna seara ! va rog sa mi dati o idee cum as putea sa intabulez urmatorul teren INTRAVILAN : -in 1993 e cumparat de parintii mei (amandoi apar cu numele pe ... (vezi toată discuția)