avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensie de urmas

Am o mare rugaminte! As dori sa stiu daca pensia de urmas pentru sotia supravietuitoare se majoreaza si in ce conditii pot beneficia de majorarea aceasta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:22, 14 Ianuarie 2009
Se majoreaza in conditiile in care sunt majorate si celelalte pensii din sistemul public. De exemplu, se majoreaza in conditiile prevazute de lege daca se majoreaza si punctul de pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, este o intrebare referitoare la pensia de urmas sotul ... lilicosa lilicosa Buna ziua, este o intrebare referitoare la pensia de urmas sotul supravietuitor este pensionar cu 43 de ani vechime, cu o pensie de 1300 lei, Din luna mai ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sotia supravietuitoare si pensia proprie mmus mmus Buna ziua, Bunicul meu a decedat in mai 2008. La data respectiva era pensionar, beneficiind de pensie la limita de varsta si de pensie CAP, bunica mea fiind ... (vezi toată discuția)
Ajutor de deces MGabriel MGabriel Mama a decedat,tatal este inca in viata,ambii sunt (sau au fost) pensionari de varsta. Are dreptul tata sa primeasca lunar un procent din pensia ... (vezi toată discuția)