avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Tamponare auto fara completare constatare amiabila
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Tamponare auto fara completare constatare amiabila

Buna ziua tuturor.
Situatia sta in felul urmator : angajatul societatii X tamponeaza din spate un alt autovehicul in data de 03.08.2012,fiind seara pe la ora 21 conducatorii nu mai completeaza procesul de constate amiabila(amandoi fiind grabiti spre casa) si urmeaza a se intalni luni pentru a-l completa.In aceeazi zi,societatea ii dai copie dupa buletinul soferului angajat(cel vinovat)si copie dupa asigurare la soferul autovehiculului tamponat din spate.Angajatul nu mai vine la lucru nici luni,nici marti iar acuma soferul nevinovat vine la societate pentru a-si recupa paguba.Cum trebuie procedat in cazul de fata?Poate societatea sa nu ii dea asigurarea,urmand ca soferul nevinovat sa il dea in judecata pe cel vinovat ? Ce poate pati societatea din toata treaba asta ? Multumesc pentru ajutor.
Ultima modificare: Marți, 7 August 2012
Donhacker, utilizator
Soferul accidentat poate merge la politie si face plangere si atunci se complica treaba pentru cel care a produs accidentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma! dogele dogele Buna ziua! Ieri am fost parte a unui accident rutier, o tamponare usoara. Am mers la politie unde, spre uimirea mea, am fost gasit vinovat. S-a intocmit un ... (vezi toată discuția)
Rca - tamponare usoara ionantonescu ionantonescu Buna ziua! Pe scurt: Am fost implicat intr-o tamponare usoara si pt ca plecam in concediu am ales intelegerea amiabila cu persoana implicata, eu ... (vezi toată discuția)
Tamponare Ciprian_m89 Ciprian_m89 Salut! am avut si eu nefericirea de a fi implicat intr-un accident pe un drum cu doua benzi pe sens, accident in care am fost implicate 4 autoturisme. Eram ... (vezi toată discuția)