avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... reziliere abuziva de contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

reziliere abuziva de contract

Recent, am constatat ca domeniul de internet al carui proprietar sunt din aprilie 2005, nu functioneaza. Am cerut lamuriri firmei prestatoare de servicii, care m-a anuntat ca refuza sa-si mai indeplineasca obligatiile contractuale, procedand la o reziliere unilaterala a contractului fara a efectua nicio notificare, fapt motivat doar de schimbarea ofertei generale. Una dintre obligatiile contractuale este insa gazduirea pe termen nedeterminat a domeniului, lucru pe care furnizorul de servicii l-a si facut in perioada 2005 - 2012. Din corespondenta purtata cu reprezentantii autorizati a reiesit ca firma recunoaste conditiile contractuale ca fiind valabile, dar nu intentioneaza sa intreprinda nimic pentru a remedia situatia. Principalul efect al rezilierii unilaterale si fara notificare a contractului este intreruperea comunicatiilor prin adresele de e-mail atasate domeniului. Mentionez ca nu mai sunt in posesia contractului original, fapt ce a determinat ANPC sa claseze reclamatia depusa zilele trecute, ca fiind neconforma.
Cel mai recent răspuns: Sauvignon , utilizator 18:25, 8 August 2012
O parere despre cum ar trebui sa actionez se poate, va rog?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situație gdpr Opma Opma Buna ziua, Va rog daca se poate sa mă indrumati, caz concret. Sunt angajat la o companie/vânzător. Un client a lăsat un produs pentru a fi trimis în ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu societate telefonie mobila Ionescu Fane Ionescu Fane Buna ziua! Acum aprox doua luni , am incheiat doua contracte de telefonie mobila , cu portare din alta retea. Promisiunea era ca minutele nationale se vor ... (vezi toată discuția)
Cum procedez sa anulez/ reziliez unilateral un contract de servicii, ... VIORICA MADALINA MANU VIORICA MADALINA MANU Cum procedez sa anulez/ reziliez unilateral un contract de servicii, pentru neindeplinirea de catre prestator a obligatiilor legale? ANPC nu m-a ajutat. ... (vezi toată discuția)