Recent, am constatat ca domeniul de internet al carui proprietar sunt din aprilie 2005, nu functioneaza. Am cerut lamuriri firmei prestatoare de servicii, care m-a anuntat ca refuza sa-si mai indeplineasca obligatiile contractuale, procedand la o reziliere unilaterala a contractului fara a efectua nicio notificare, fapt motivat doar de schimbarea ofertei generale. Una dintre obligatiile contractuale este insa gazduirea pe termen nedeterminat a domeniului, lucru pe care furnizorul de servicii l-a si facut in perioada 2005 - 2012. Din corespondenta purtata cu reprezentantii autorizati a reiesit ca firma recunoaste conditiile contractuale ca fiind valabile, dar nu intentioneaza sa intreprinda nimic pentru a remedia situatia. Principalul efect al rezilierii unilaterale si fara notificare a contractului este intreruperea comunicatiilor prin adresele de e-mail atasate domeniului. Mentionez ca nu mai sunt in posesia contractului original, fapt ce a determinat ANPC sa claseze reclamatia depusa zilele trecute, ca fiind neconforma.
Situație gdpr
Opma
Buna ziua,
Va rog daca se poate sa mă indrumati, caz concret.
Sunt angajat la o companie/vânzător.
Un client a lăsat un produs pentru a fi trimis în ... (vezi toată discuția)