avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare de imobil cu ipoteca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare de imobil cu ipoteca

vreau sa cumpar o locuinta ipotecata.va rog sa -mi spuneti ce trebuie facut, precizez ca am dat deja un mic avans proprietarului printr-o agentie, din cate am inteles de la agent ar vrea suma pt. ipoteca sa o dau prin agentie ca sa nu mai platim la notariat nu stiu ce.... taxe si restul de bani la finalizarea actelor la notar.va rog sa ma sfatuiti ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 23:05, 7 August 2012
Cum sa dati suma prin agentie si sa nu mai platiti la notar? Vreti sa cumparati o casa sau sa fiti inselata si sa plangeti dupa bani? Duceti-va la un notar pe care il alegeti d-voastra, povestiti-i ce doriti sa faceti si o sa va indrume pas cu pas. Dar nu uitati, actul de vanzare-cumparare il faceti prin notariat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare-cumparare? 1uly 1uly As dori sa cumpar o casa si nu stiu cum este cel mai sigur sa procedez.Mentionez ca dispun de toata suma de bani necesara cumpararii,insa nu stiu daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza dupa precontract? erica1 erica1 Buna ziua,as dori sa-mi cumpar un apartament nou intr-o zona rezidentiala din Cluj.Am gasit apartamentul,am platit un avans,ocazie cu care am incheiat un ... (vezi toată discuția)
Riscuri achizitionare garsoniera bloc in constructie, cu finalizare peste un an gibraltarianul gibraltarianul As dori sa stiu cat de sigur este de a cumpara o garsoniera cu finalizare peste un an si 3 luni, blocul fiind acum in constructie, la etajul 1 din 7. ... (vezi toată discuția)