Multumesc pentru raspuns,
Am contactat AFP Braila prin telefon azi dimineata si spre surprinderea mea mi s-a spus ca mi-au calculat atat venitul obtinut din chirie si plata unei taxe pentru PFA.
Mentionez ca in anul 2007 mi-am deschis o activitate ca pfa din urma careia nu am avut miciodata incasari, drept pentru care in anul 2010 activitatea a fost radiata conform art.39 din OUG nr.44/2008.Acest lucru se poate verifica la adresa
[ link extern ] .
Mentionez ca nu mai locuiesc pe teritoriul tarii din anul 2009, avand rezidenta definitiva in Italia, iar in anul 2010 mi-au mai retinut in mod asemanator plata unei taxe pentru PFA in conditiile in care eu nu mai locuiam de un an de zile pe teritoriul tarii.
Nu inteleg de ce trebuie sa platesc pentru o activitate PFA care a fost radiata ofocial inca de acum 2 ani de zile?
Deasemeni am trimis prin email facturile de la Electrica S.A Braila unde se vede faptul ca apartamentul a fost parasit dupa cateva luni de catre chirias, deoarece s-a procedat la debransare dupa neplata mai multor luni, iar apartamentul l-am vandut oricum inainte de expirarea contractului de inchiriere din moment ce in apartament nu mai locuia nimeni de cateva luni de zile. Deci iarasi nu inteleg de ce trebuie sa platesc pentru un contract de inchiriere care nu s-a dus la bun sfarsit si din urma caruia am avut de suferit pierderi materiale?
Mi s-a spus ca vor verifica aceste date si sa revin cu un telefon dupa data de 24 august. Totusi ma intreb daca sunt sanse sa se ridice aceasta poprire executorie?