Buna ziua
Exista o situatie: o firma deschisa in 2007 cu 2 asociati cu drepturi egale, cand a inceput declinul in 2009 unul a disparut si m-a lasat cu toate e cap. Mi-am revenit in 2011 am incercat sa rezolv si cu datoriile dar e foarte greu. Nu vrea sa mai aiba de-a face, dar suna pe toti cunoscutii si se intereseaza, doar cu mine nu vorbeste. Vreau sa inchei toata sarada asta. Ce ma sfatuiti?
Si cu datoriile la stat cum fac, ca legea asta mi se pare ca spune ca este obligat fata de firma pana la excludere, dupa aceea el a scapat si eu raman cu probleme pe cap? Poate ma insel.
Buna ziua,
In sfarsit a raspuns asociatul prin notificare de la avocat, cerandu-mi actele firmei, acuzandu-ma de rea credinta daca nu i le trimit, mai mult imi spune ca ma acuza de eventualele prejudicii ale firmei sau ale lui si ca ma va chema in garantie.
Va rog sa ma ajutati, dupa doi ani de munca de lamurire si de cautaturi din partea mea vine acum cu avocati si ma acuza, chiar daca a semnat bilantul pe 2011. Este strigator la cer. In primul rand ca se face ca uita atat timp de obligatii, ma poarta cu zaharelul iar acum arunca asupra mea tot. Ce e de facut? Multumesc.
Debite societate
clauaime
Buna ziua,
am o societate cu activitate in constructii, care nu are activitate de 2 ani. Ultimul bilant rezulta ca nu am nici o datorie si totusi am primit ... (vezi toată discuția)