avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Baba are o mostenire. In cazul decesului -mostenirea revine nepoatei. In cazul in care si nepoata este decedata, in acest caz sotul (nepoatei )are dreptul la mostenire ? Specific ca nepoata nu are copii .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:11, 8 August 2012
Sotul o mosteneste pe nepoata. Conditia ca din averea batranei sa ajunga si la sot, e ca nepoata sa decedeze dupa batrana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog am nevoie de o lămurire, sot , sotie fara ... geta2005 geta2005 Buna ziua! Va rog am nevoie de o lămurire, sot , sotie fara copii, sotul singur la părinți moare primul apoi moare mama lui , tatăl mort cu multi ani in ... (vezi toată discuția)
Cine are drept de mostenitor??? DOTZ DOTZ Buna ziua! Bunicul sotiei mele a decedat, el avand mai multe proprietati vrem sa le impartim acum. Ca mostenitori au mai ramas doua nurori ale sale, fiii sai ... (vezi toată discuția)
Testament Spider06 Spider06 Buna ziua Va rog sa ma indrumati pe urmatoarea situatie; 1. Batrana decedata face testament autentic, lasand o casa si un teren lui X (X nu are nici o ... (vezi toată discuția)