avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura emisa pe un contract din 2011?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura emisa pe un contract din 2011?

Buna ziua!
Tocmai mi s-a refuzat o factura de catre o primarie , deoarece nu am contract emis in anul 2012. eu am incheiat cu ei un contract de prestari servicii in anul 2011 dar nu am specificat durata de valabilitate a acestuia. este legal sa imi refuze factura?
multumesc anticipat!
cu respect, Bianca
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:01, 8 August 2012
Sigur ca da. Platile pe care primariile le fac prestatorilor de servicii se stabilesc pe baza bugetelor aprobate, iar sumele sunt alocate din aceste fonduri. Ori daca Dvs. nu ati avut incheiat contract cu primaria respectiva, cum sa fiti luat in calcul cu serviciile respective si plata acestora in anul 2012?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestare servicii - contract ramiha ramiha Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns in urmatoarea chestiune (expun pe scurt): Sun administratorul unui SRL, iar in 2011 am incheiat ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea autoritatii contractante de a dispune de fondurile necesare la incheierea contractului de servicii liviul68 liviul68 Am incheiat un contract de prestari servicii cu o autoritate contractanta (prin licitatie deschisa conform OG 34) in data de 07.01.2009 cu valabilitate ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii dan_co dan_co Buna ziua tuturor. As dori o parere avizata intr-o speta legata de incheierea unui contract de prestari servicii. In cauza este vorba de o institutie publica ... (vezi toată discuția)