avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de confidentialitate intre pers. fizice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de confidentialitate intre pers. fizice

As vrea sa stiu ce ar trebui sa cuprinda un contract de confidentialitate ale carui parti sunt doua persoane fizice. Ideea este ca vreau sa vorbesc cu cineva despre un proiect si vreau sa pot sa fac ceva in cazul in care ce discutam nu ramane intre noi.

Multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: Ocean78 , utilizator 11:09, 22 August 2012
Clauze contractuale exacte care sa contina referiri asupra a ceea ce constituie latura confidentiala a proiectului. Clauze care sa contina deasemenea penalizari. Nu exista un cadru, fiecare contract care cuprinde latura de confidentialitate se raporteaza strict la obiectul acelui contract.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat: doresc sa ma angajez absynthe absynthe Buna seara, Nu stiu cat de corect este spus, insa doresc sa imi schimb forma de angajare la firma la care lucrez cu contract de munca + drepturi de autor, ... (vezi toată discuția)
Clauza de confidentialitate ContSters117899 ContSters117899 buna ziua, As dori sa stiu daca este posibil ca obiectul contractului de munca sa fie considerat informatie confidentiala? mai exact, functia si atributiile ... (vezi toată discuția)
Clauza fidelitate alienware alienware Ma poate ajuta cineva cu o detaliere a acestei clauze? Trebuie sa semnez un act in care este mentionata si nu stiu exact ce inseamna. Din ce am citit in ... (vezi toată discuția)