avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociatii de dezvoltare intercomunitara
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociatii de dezvoltare intercomunitara

Buna ziua! Intrebarea mea este daca o unitate adiministrativ teritoriala poate face parte din mai multe asociatii de dezvoltare intercomunitara cu acelasi obiect de activitate, de exemplu infiintarea, organizarea , finantarea, gestionarea in comun a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: daniela_ilie , utilizator 14:46, 10 August 2012
Da.Unităţile administrativ teritoriale pot realiza în comun mai multe proiecte de dezvoltare de interes zonal sau regional sau furnizarea în comun a unor servicii publice. O UAT poate face parte din ADI diferite.
Nelamurirea mea se refera la ADI cu acelasi obiect de activitate...in cazul unor ADI cu obiecte de activitate diferite (de exemplu ADI 1-obiect de activitate infiintarea, organizarea , finantarea, gestionarea in comun a serviciului de salubritate, ADI 2 obiect de activitate infiintarea, organizarea , finantarea, gestionarea in comun a serviciului de iluminat public) participarea UAT este posibila.(asta stiu)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie ManoleStefan ManoleStefan Se propune înființarea unei asociații de către Consiliul Județean, Consiliul local și Spitalul județean. Asociația va avea ca ... (vezi toată discuția)
Aplicare oug 27/2015 2lk 2lk Buna ziua ! Lucrez in cadrul unei asociatii de dezvoltare intercomunitara, fondurile pentru salarii si cheltuieli sunt din cotizatiile membrilor din cadrul ... (vezi toată discuția)
Obligatia de plata a serviciilor asigurate intrun ansamblu rezidential nelu1158 nelu1158 Suntem proprietarii exclusivi ai infrastructurii unui ansamblu rezidential si asiguram serviciile aferente acestei infrastructuri:alimentare cu apa, ... (vezi toată discuția)