Buna ziua! Intrebarea mea este daca o unitate adiministrativ teritoriala poate face parte din mai multe asociatii de dezvoltare intercomunitara cu acelasi obiect de activitate, de exemplu infiintarea, organizarea , finantarea, gestionarea in comun a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare. Multumesc!
Da.Unităţile administrativ teritoriale pot realiza în comun mai multe proiecte de dezvoltare de interes zonal sau regional sau furnizarea în comun a unor servicii publice. O UAT poate face parte din ADI diferite.
Nelamurirea mea se refera la ADI cu acelasi obiect de activitate...in cazul unor ADI cu obiecte de activitate diferite (de exemplu ADI 1-obiect de activitate infiintarea, organizarea , finantarea, gestionarea in comun a serviciului de salubritate, ADI 2 obiect de activitate infiintarea, organizarea , finantarea, gestionarea in comun a serviciului de iluminat public) participarea UAT este posibila.(asta stiu)
Aplicare oug 27/2015
2lk
Buna ziua !
Lucrez in cadrul unei asociatii de dezvoltare intercomunitara, fondurile pentru salarii si cheltuieli sunt din cotizatiile membrilor din cadrul ... (vezi toată discuția)