avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transformare apartament in spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transformare apartament in spatiu comercial

Buna ziua. Ma intereseaza daca un apartament aflat la parterul unui bloc se poate transforma in spatiu comercial si daca da ce anume trebuie facut?
Cel mai recent răspuns: undercover , utilizator 23:18, 16 Ianuarie 2009
In primul rind trebuie sa obtineti acordul asociatiei de proprietari si ai vecinilor direct afectati de un asemenea spatiu.
mai depinde si ce activitate vreti sa desfasurati. cel mai bine este sa va informati la serviciul autorizari al primariei de unde aveti spatiul pt ca fiecare autoritate locala are hotararile ei. ex: in constanta poti efectua destule activitati la parter de bloc dar nu alimentatie publica decat daca acel spatiu a fost comercial din constructie
mihai_blp a scris:

Buna ziua. Ma intereseaza daca un apartament aflat la parterul unui bloc se poate transforma in spatiu comercial si daca da ce anume trebuie facut?


as intreba si eu de ce atata bataie de cap sa transformi in spatiu comercial pentru ca in momentul in care vrei sa deschizi punct de lucru , camera de comert iti cere din nou acordul asociatiei si locatari , cand te duci sa obtii de la primarie autorizatia de functionare iar iti cere acordul asociatiei. gresesc cu ceva? pana la urma ce castig este daca il transformam in spatiu comercial>?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu comercial,la bloc,aprobari locatari noaghium noaghium Am preluat un spatiu comercial,aflat la parterul unui bloc.De cate semnaturi am nevoie de la proprietarii apart. de pe scara respectiva?Mentionez ca se afla pe ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor kbi kbi Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o clarificare in cazul obtinerii autorizatiei de la Primarie. Daca o societate are punctul de lucru la parterul comercial al ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare cafenea monique@ monique@ Cunoasteti, va rog, care sunt avizele/autorizarile necesare infiintarii unei cafenele intr-un spatiu la parterul unui bloc de locuinte? Multumesc. (vezi toată discuția)