avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada acordarii zlp
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada acordarii zlp

buna ziua,

va rog sa ma lamuri asupra unui aspect in ceeace priveste zilele libere platite, conform RI, contract colectiv de munca si anume:
pt casatoria angajatului se acorda 5 zile

care este perioada si cine o stabileste, in care salariatul isi poate lua ZLP? in apropierea evenimentului?

multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters259084 , utilizator 17:13, 9 August 2012
Buna ziua!
Eu am intalnit un caz in care si-a luat 2 zile inainte de casatorie si 3 zile dupa casatorie insa zilele au fost fara intrerupere tinandu-se cont ca persoana respectiva si-a luat liber joi si vineri, sambata s-a casatorit si a mai avut liber si luni, marti si miercuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna si zile libere Dani1993 Dani1993 Este.legal ca angajatorul sa lege zilele de concediu de odihna cu zilele libere care imi reveneau în mod normal ? Dau 1 exemplu,eu lucrez 1 zi 12 ore cu 1 zi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! dacă luni și marți îmi sunt trecute zile din ... Ghiță Maria Manuela Ghiță Maria Manuela Buna ziua ! Dacă Luni și marți îmi sunt trecute zile din concediu cele 2 zile libere săptămânale conform contractului de muncă semnat se mai dau în ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! a-și vrea sa știu dacă am voi sa lucrez într-o ... claudia_ardeu claudia_ardeu Bună ziua! A-și vrea sa știu dacă am voi sa lucrez într-o luna mai mult cu 3 zile lucrătoare și cu 1 libera și în acea luna să am și 5 zile ... (vezi toată discuția)