avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... nu am primit ce am comandat
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

nu am primit ce am comandat

am comandat de la o persoana fizica ce are conturi pe mai multe site-uri de vanzari, niste oje, destul de scumpe dealtfel. valoarea comenzii a fost 100 ron dupa ce mi-a aplicat nu stiu ce reducere si am stabilit sa-i achit ramburs. i-am trimis comanda pe email cu nr de produse si culorile dorite, mi-a confirmat ca sunt ok, le are pe stoc. Cand am primit coletul am gasit alte culori decat ceea ce comandasem si practic nu am ce face cu ele. Persoana nu vrea sa-mi returneze nici banii nici sa-mi trimita produsele dorite de mine.
Pot face ceva in situatia asta? Unde trebuie sa ma adresez?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: corasa , utilizator 13:02, 18 Septembrie 2012
In cazul comenzilor facute la distanta, puteti returna produsul fara niciun motiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comanda online netrimisa, fara timp clar de expediere (magazin online din germania) Cathy_A Cathy_A Buna ziua. Pe 27 iulie 2015 am comandat niste produse de pe respectivul site german, cel mai scump produs fiind un arc, a trebuit sa platesc in prealabil ... (vezi toată discuția)
Comert la distanta plummy plummy Buna ziua! Am o cunostinta care a facut o comanda acum ceva vreme prin internet la o firma. A comandat ceva aflat in oferta (compleu lenjerie intima cu 25 de ... (vezi toată discuția)
Pret derizoriu pe magazin online - trebuie onorat? bolenici bolenici Un cumparator a comandat un produs de valoare reala 2000 RON, la pretul de 1 RON afisat din greseala pe un magazin online. A comandat 40 de produse x 1 RON, ... (vezi toată discuția)